GJFloors Leveringsvoorwaarden
Producten Informatie en contact

Algemene Voorwaarden

Bestellen

-  Bestellen via internet: www.gjfloors.nl 
-  Bestellen per telefoon: +31(0)38 33 75 332 
-  Bestellen via e-mail: info@gjfloors.nl

De internetwebshop is dé manier om te bestellen. Lekker gemakkelijk en de bestellingen worden meteen voor u verwerkt.. Uw bestelling kan onder rembours of bij vooruitbetaling per bank en giro worden geleverd. Zorg dat u bij uw bestelling de volgende zaken vermeldt: uw factuur- en aflevergegevens, aantallen en naam(kleurcode) van de artikelen die u wilt bestellen.

 Verzendkosten

Verzend- en verzekeringskosten Nederland:

-  Bij bestellingen onder de € 350,- wordt er bij kunstgras tot 2 meter breed € 25,-  en bij rollen op 3 en 4 meter breed € 40,- aan verzendkosten in berekend.
-  Bij bestellingen boven de € 350,- worden de goederen gratis verzonden.
-  Bij leveringen onder rembours zijn wij genoodzaakt tevens € 25,00 extra rembourskosten te berekenen. GJ Floors draagt het risico voor beschadiging of zoekraken van uw pakket tijdens de verzending.

Verzend- en verzekeringskosten Belgie:

-  Bij bestellingen onder de € 750,- wordt er bij kunstgras tot 2 meter breed € 25,-  en bij rollen op 3 en 4 meter breed € 50,- aan verzendkosten in berekend.
-  Bij bestellingen boven de € 750,- worden de goederen gratis verzonden.
-  Kunstgras tot 2,80 meter breed kan onder rembours worden geleverd. De rembourskosten zijn €25,- extra. GJ Floors draagt het risico voor beschadiging of zoekraken van uw pakket tijdens de verzending. Kunstgras breder dan 2,80 meter kan niet onder rembours worden geleverd.

Verzend- en verzekeringskosten Overige Landen:

Verzendkosten op aanvraag, neem hiervoor contact op met ons: +31(0)38 33 75 332

 Betalingsmogelijkheden

1. Rembours: 

Indien u onder rembours bestelt, dient u het factuurbedrag bij levering te voldoen aan de vervoerder. U kunt bij aflevering alleen met contant en gepast geld betalen.

2. Vooruitbetaling per bank of giro aan GJ Floors:

U kunt het verschuldigde bedrag overmaken op Rabobank rekening 13.12.416.13 t.n.v. GJ Floors te Genemuiden. 
Betalingen dienen ten minste 48 uur van te voren op onze rekening te zijn bijgeschreven.

3. Betaling per iDeal, Mastercard, Maestro, Visa en MisterCash.

Bij bestelling via de webshop, kunt u de betaling direct voldoen via één van deze methodes. Wenst u een snelle levering? In dat geval kunt u het beste voor één van deze betaalmethodes kiezen.

Levering

Wat, waar, en wanneer mogen wij bezorgen? Bestellingen kunnen door onze vervoerder niet op postbus adressen worden afgeleverd. Geef daarom bij uw bestelling altijd een straatadres door.

Levertijd Nederland

Uw bestelling word binnen 3 werkdagen geleverd. Indien een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn. In overleg is het ook mogelijk om uw bestelling op een later gewenste leverdag te ontvangen. Indien u een levering wenst binnen 24 uur, neem dan contact met ons op. Bij ons is veel mogelijk in overleg.

Levertijd België

Uw bestelling word binnen 5 werkdagen geleverd. Indien een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn. In overleg is het ook mogelijk om uw bestelling op een later gewenste leverdag te ontvangen. Indien u een levering wenst binnen 24 uur, neem dan contact met ons op. Bij ons is veel mogelijk in overleg.

 Levering door Transporteur:

Pallets, Rollen of grote pakketten worden afgeleverd tot aan de eerste drempel, tenzij ter plekke anders word overeengekomen met de chauffeur. Pakketten worden dus niet naar boven gebracht.

Mancolevering

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 5 dagen na ontvangst bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan.

Tijd van Levering:

Als u wilt weten op wat voor tijdstip op de dag van levering uw bestelling word afgeleverd kunt u contact opnemen met het transportbedrijf: 0900-850 000 000 of u kunt één van onze medewerkers contacteren: +31(0)38 33 75 332

Dag van Levering:

De opdrachtgever is verplicht de gehele dag aanwezig te zijn op het afleveradres, mocht dit niet het geval zijn dan worden er opnieuw leveringskosten in rekening gebracht. U kunt ervoor kiezen om de goederen voor uw huis te laten zetten indien u niet aanwezig bent of dit bij uw buren te laten afleveren. Dit is op eigen risico!

 Garantie

Gj Floors garandeert dat er voor alle door haar geleverde artikelen een garantietermijn geldt van minimaal 12 maanden. De factuurdatum geldt als begindatum van de garantie. Indien de hierboven genoemde garantie van toepassing is en het artikel een gebrek vertoont, zijn wij verplicht om binnen redelijke tijd, nadat u het gebrek heeft gemeld en het artikel met kopie van de factuur heeft toegezonden, het artikel te repareren of het te vervangen. De garantie vervalt, indien de koper de schade veroorzaakt door een onjuiste behandeling van het artikel, hetgeen ter beoordeling van GJ Floors is.

Let op! Beschadigingen die geconstateerd worden bij het afleveren dient u dit direct te melden aan de chauffeur, deze moet dat dan vermelden op de pakbon.

Retourbeleid

Annuleren en retourneren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien GJ Floors reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk en restanten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. GJ Floors zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden ook in dit geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan GJ Floors kenbaar te worden gemaakt. Stuur hiervoor een e-mail naar info@gjfloors.nl. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan GJ Floors heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Privacy Policy

Bij GJ Floors nemen we de bescherming van u en onze gegevens erg serieus. We hebben hard gewerkt om te kunnen voldoen aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe Europese privacywetgeving gaat op 25 mei 2018 van kracht. We hebben ons privacybeleid bijgewerkt om u meer inzicht te kunnen bieden in de manier waarop we persoonlijke gegevens verwerken. Klik op de link voor onze privacyverklaring

 

Retouradres:
GJ Floors
Katoenstraat 19
8281 JZ Genemuiden
Nederland